malzemeler
pandispanya icin burdan bakabilirsiniz http://yemekvehobi.blogspot.de/2011/03/pandispanya-kekitarifi-1.html
krema icin
1 paket limonlu jöle ( götterspeise zitronen gechmak)
2 paket sivi krema (schlagsahne a 200 gr)
400 gr labne peyniri (frichkäse )
bir limon
1 paket toz santi
toz santiyi cirpmak icin 200 ml süt
yapilisi
sivi kremayi mixerle cirpiyoruz labne peyniri ilave ediyoruz biraz daha karistiriyoruz limonlu jölenin yarisini 250 ml kaynayan suya ilave edip iyice karistiriyoruz bu limonlu jöle karisimini biraz soguyunca kremali karisima ilave edip karistiriyoruz pandispanya kekimizden birtane alip kenarina cemberi geciriyoruz kremanin 3 de birini pandispanya kekimizin uzerine yayioruz ikinci keki koyup tekrar kremadan koyuyoruz 3 ncü pandispanyayi ve diger kremayida surdükten sonra tekrar 250 ml kaynar suya limonlu jölenin diger yarisini katip karistiriyoruz tekrar soguduktan sonra en uste kasik yardimiyla yavas yavas döküyoruz bu asmada cok beklemeyin yoksa iyice peltelesir dolaba koyduktan sonra 4- 5 saat bekledikten sonra servis yapacagimiz zaman dolaptan cikartip toz kremsantiyi süt ile cirpiyoruz limon dilimleri ve cirptigimiz toz kremsanti ile süslüyoruz afiyet olsun
mmmm tatlı oldu mu akan sular pardon diyetler durur sevgiler
YanıtlaSilsizde ayni benim gibi desenize Tatli düskünüsünüz :)
Siliyi bir site teşekkürler.
YanıtlaSil