bu halka tatlisi yapmasi cok kolay ama yapinca hemen yenmesi gereken bir tatli beklediginde biraz sertlesiyor ama sicak sicak yenince nefis bir tatli
malzemeler
bir paket kabartma tozu
bir su bardagi su
alabildigince un
kizartmak icin siviyag
serbeti icin
2bucuk bardak seker
3 bardak su
yarim limon
yapilisi öncelikle seker ile suyu kaynatip icine ocaktan almadan önce yarim limonun suyunu katiyoruz ve sogumasi icin bir kenara aliyoruz tatli icin bir su bardagi suya kabartma tozunu döküyoruz iyice eriyince icine azar azar unu ilave ediyoruz kek kivaminda bir hamur elde edeinceye kadar un ilave ediyoruz hamurumuzu krema pompasina doldurup sicak yagin icine halka halinde döküyoruz iki tarafinida kizarttiktan sonra önceden hazirlayip soguttugumuz serbetin icine atiyoruz
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder