bu pasta da kalpli pasta gibi ayni pandispanyahttp://yemekvehobi.blogspot.com/2011/03/pandispanya-kekitarifi-1.html keki sadece iki katini kullandim dikdörtken kalipta sadece hamurdan ayirip iki tane hosaf tasini yaglayip unladiktan sonra yarisina kadar hamurdan koyup onlarida kekle birlikte pisirdim sonradan hosaf taslarinda pisenler gögüs olarak kullandim
kremasi icinde cukolatali ganaj kullandim yine bu sefer 200 gr sade cukolata 200 gr da bittercukolata kullandim 250 gr cilek ve ganaslari yapmak icin 400gr cig krema keki islatmak icin biraz süt ganajlari iki asamada yaptim yani önce sade cukolatayi 200 gr krema ile yaptm cünkü aradaki sogutma sirasinda geri kalan ganaj donmasin diye
gördügünüz gibi önce keki yanlamasina ikiye bölüp alt kata sade cukolatali ganaji sürüp üzerine cilek dogradim ikinci keki koyup ganajin iyice donmasi icin dolaba koydum 1 -2 saat kadar sonra cikarip korse formunda kestikten sonra diger ganaji üzerine sürdüm ve yine soguduktan sonra seker hamuruyla süsledim umarim anlasilmistir pastayi arkadasin kizina yaptim dogum günü icin hayirli ugurlu olsun insallah rabbim uzun ömürler versin
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder