- malzemeler
- 4 adet miföy
- 500ml süt (puding pisirmek icin )
- 1paket vanilyali puding (tozu )
- 4 kasik seker (puding icin )
- 1 paket schmand (eksi krema ) bunu bulamassaniz kremsanti kullanabilirsiniz yada sade puding
- 1 paket vanilya
- 4 kasik seker (jöleli meyve icin )
- 1 konserve mandalina
- 1 tane tortengus (pasta jölesi 250ml su icin )
- üzerini süslemek icin pudra sekeri
üzerine yumurat sarisi sürüp 190 derecede pisiriyoruz firindan cikarip sogumaya birakiyoruz
bu arada süt seker ve vanilya ile pudingimizi pisirip biraz iliyinca schmand imizi katiyoruz baska bir kapta mandalinayi süzüp suyunu 4 kasik seker ve tortengus ile karistirip karistirarak kaynatiyoruz kaynamaya baslar baslamaz ocaktan alip hemen mandalinalari katiyoruz bu kisimda mandalina olmassa herhangi bir meyve kullanabilirsinis kayisi visne gibi ben her sefierinde degisik yapiyorum
simdi gelelim pisen milföyleri atiigimiz cizik kisimlardan picakla dikkatlice kesip kapak gibi cikariyoruz
icerisine önce jöleli meyvelerimizden biraz koyup üstünede pisirdigimiz pudingi kasikla esit olarak dagitiyoruz kestigimiz kapaklari kapatip pudra sekeri ile süslüyoruz afiyet seker olsun
Merhaba...iade-i ziyarete geldim...benden kurs görmeyi talep etmissiniz ama bence sizin pastalariniz da gayet basarili...ben Bielefeld´de oturuyorum...kurs ile ilgili katilmak isterseniz yardimci olurum. Sevgiler
YanıtlaSilzehra