10 Aralık 2012 Pazartesi

himbeer sahne torte


  • 500 g  suzme yogurt veya labne peynir(Magerquark)
    1 paket   ahududu( buzluktan ) 1 kac tanesini suslemek icin ayiriyoruz
    1 Pck.vanilya
      1 paket agartine (bitkisel jelatin)
    limon suyu
    2paket  sivikrema biri pastanin icine digeri suslemek icin
    1 adet  hazir pandispanya
    1 paket cilekli kremsanti uzeri icin
    uzerini suslemek icin cikolata parcalari
    1 bardak seker
    2 yemek   kasigi recel cilek börtlen veya kiraz olabilir

    buzlu ahududulari tencereye alip uzrine seker ilave edyoruz kaynaynca agartineyi ilav edip
    blenderden geciriyoruz yogurt veya labne peyniri limon suyu nu ilave  edip  önceden cirptigimiz kremsantiyi ilave ediyoruz .
    pandispanyanin ilkini etrafina pasta cemberini gecirip bi kasik recel suruyoruz ahududulu karisimdan biraz döküp ikinci keki koyuyoruz yine recel surup birazdaha kremali karisimdan suruyoruz son keki kapatip artan kremayi döküp  3-4 saat buzdolabinda sertlesmesini bekliyoruz  dolabtan cikarip bir bicak yardimiyla cemberi cikartip 1 paket krema ile cirptigimiz cilekli kremsantiyle susluyoruz en son ahududulari koyup servis ediyoruz afiyet olsun 

       

     
     
                                                       
     


       




1 yorum: