500 g suzme yogurt veya labne peynir(Magerquark) 1 paket ahududu( buzluktan ) 1 kac tanesini suslemek icin ayiriyoruz 1 Pck.vanilya 1 paket agartine (bitkisel jelatin)
1 adet hazir pandispanya
uzerini suslemek icin cikolata parcalari
1 bardak seker
2 yemek kasigi recel cilek börtlen veya kiraz olabilir buzlu ahududulari tencereye alip uzrine seker ilave edyoruz kaynaynca agartineyi ilav edip
blenderden geciriyoruz yogurt veya labne peyniri limon suyu nu ilave edip önceden cirptigimiz kremsantiyi ilave ediyoruz .
pandispanyanin ilkini etrafina pasta cemberini gecirip bi kasik recel suruyoruz ahududulu karisimdan biraz döküp ikinci keki koyuyoruz yine recel surup birazdaha kremali karisimdan suruyoruz son keki kapatip artan kremayi döküp 3-4 saat buzdolabinda sertlesmesini bekliyoruz dolabtan cikarip bir bicak yardimiyla cemberi cikartip 1 paket krema ile cirptigimiz cilekli kremsantiyle susluyoruz en son ahududulari koyup servis ediyoruz afiyet olsun
10 Aralık 2012 Pazartesi
himbeer sahne torte
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Harika ellerinize sağlık..
YanıtlaSil