6 Mart 2011 Pazar

dikmans pastasi

bu pastanin keki yine cogu zaman oldugu gibi benim klasik pandispanya tarifim malzeme ve  yapilis burada http://yemekvehobi.blogspot.com/2011/03/pandispanya-kekitarifi-1.html
yoksa hazirda kullnabilirsiniz
  • kremasi icin
  • 3 paket krem santi (a 200 gr )
  • 3 paket krema sertlestirici
  • 1 paket dikmanns (sisman adam )türkiyede varmi bilmiyorum eti pufa benziyor biraz
  • süslemek icin cukolata
<yapilisi kremayi krema sertlestirici ile iyice cirpiyoruz  icerisine bisküvilerini cikartigimiz dikmanslarida atiyoruz( bisküvileri süslemede kullanabilirsiniz )hepsi iyice karistirdiktan sonra ilk kekimizin üzerine biraz sütle islattiktan sonra kremadan biraz seriyoruz diger kekleride ayni sekilde en son kalanla pastayi kapliyoruz ve cukolata ile süslüyoruz afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder