6 Mart 2011 Pazar

henna montana pastasi

malzemeler pandispanya kekini hazir kullandim
  • kremasi icin
  • 3 paket krem santi
  • 3 bardak süt
  • 1 sise konserve visne komposto
  • bir paket jöle (tortengus)
  • yapilisi visneleri süsgecte süzüp suyunu alip tencereye koyuyoruz icine 2 yemek kasigi seker ve torten gus koyup karistiriyoruz (torten gus yoksa 1 yemek kasigi nisasta koyup karistiriyoruz ) iyice karistirdiktan sonra ocaga alip kaynamaya baslar baslamaz ocaktan alip visneleri katiyoruz
  • biraz ilimaya baslayinca keki bir pasta kalibinin icine koyuyoruz üzerine visneli karisimi döküyoruz üzerine ikinci keki koyuyoruz üzerini az sütle islatip daha önce 3 bardak sütle cirptigimiz 3 paket krem santinin 3 te birini koyuyoruz ücüncü keki de üzerine koyup geri kalan krem santinin bir miktarini bir yemek kasigi visne suyuyla rengini pembelestirdim isteyen sade beyaz kullanabilir yada hepsini pembe yapabilirsiniz zevkinize göre süsleyip sogumak üzere 1-2 saat buzdolabina koyuyoruz afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder