6 Mart 2011 Pazar

sebze graten

  • malzemeler
  • 2 tane havuc
  • yarim brokoli
  • yarim karnibahar
  • bir avuc kasar
  • iki kasik un
  • 2 bardak süt
  • tuz biber
yapilisi  havuc soyulup dogranir karnibahar ufak ufak dogranir brokolide ayni sekilde hepsi tencereye alip üzerini iki parmak  gececek kadar su koyup sepzeleri 5 dakika kadar hasliyoruz cok yumusamadan ocaktan alip süzüyoruz suyundan bir bardak ayiriyoruz üzerine tavaya margarini alip unu kavuruyoruz üzerine sebzelerden ayirdigmiz suyu ve sütü ilave ediyoruz karistirarak kaynamaya baslayinca ocaktan aliyoruz tuz biber ilave edip borcama aldigimiz sebzelerin üzerine döküyoruz en üste  de kasari seriyoruz 200 derecede kizarana kadar pisiriyoruz

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder